Folosim cookie-urile pentru o mai buna experienta in cadrul siteului. Navigand in continuare, accepti modul in care utilizam cookie-urile

Concurs Facebook

banner concurs ruris Facebook ghiozdane

REGULAMENT CONCURS

„RURIS susține educația, susține viitorul românesc”

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „ RURIS susține educația, susține viitorul românesc” este SC RURIS IMPEX SRL, cu sediul în Craiova, Str. Calea Severinului nr. 10, bl. 317B, CUI RO 5045437, J16/3158/1993. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Regulamentul este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.ruris.ro şi este disponibil şi la secretariatul punctului de lucru SC Ruris Impex SRL din Str. Plaiului, nr. 7, Carcea, jud Dolj.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook, Youtube sau orice alt site/canal de socializare/internet.

 

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „RURIS susține educația, susține viitorul românesc” se desfăşoară în perioada 11 septembrie – 29 septembrie 2017 (19 de zile), pe pagina Facebook RURIS www.facebook.com/ruriscraiova

 

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Orice persoana care indeplineste conditiile de participare la concurs poate intră pe Facebook RURIS www.facebook.com/ruriscraiova și este suficient sa aprecieze pagina Facebook RURIS (like). Dupa acest prim pas este necesar ca participantul sa distribuie postarea concursului in pagina RURIS. În cadrul postării de concurs lasă un comentariu #rurisconcurs.

Dupa ce au fost parcursi cei 3 pasi: like, distribuire, comentariu, participantul va fi înscris automat în toate extragerile zilnice, din întreaga perioadă de desfășurare a concursului.

Câștigătorii vor fi desemnați în fiecare zi la ora 10.30, utilizându-se site-ul random.org. Extragerile vor fi înregistrate și vor fi făcute publice pe pagina de Facebook RURIS. Prima extragere va avea loc în data de 12 septembrie 2017.

Este necesară o singură înregistrare în concurs. Participanții vor fi inscrisi automat la toate cele 19 extrageri.

Angajații RURIS nu pot participa la concurs.

 

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul consta in 38 ghiozdane echipate cu rechizite cu o valoare totala a premiilor de 7.600 lei (TVA inclus). In fiecare zi, pe toata perioada concursului se vor acorda cate 2 ghiozdane RURIS echipate cu rechizite.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul se obliga să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) printr-un mesaj privat către pagina de facebook RURIS.

Premiul nu poate fi convertit în bani.

Contravaloarea impozitului aferent premiului, potrivit prevederilor fiscale legale in vigoare va fi suportata de catre SC Ruris Impex SRL.

SC Ruris Impex SRL va suporta eventualele costuri legate de transport. Premiul concursului se va distribui numai pe teritoriul Romaniei.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, Ruris Impex SRL îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina Facebook RURIS www.facebook.com/ruriscraiova

 

SECŢIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, persoane majore (care au implinit 18 ani pana la data inceperii concursului), cu capacitate de folosinta si de exercitiu deplina si neafectata, cu excepţia angajaţilor SC Ruris Impex SRL.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

În cazul constatării oricaror acte/fapte de incalcare a prezentului regulament, pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Potentialilor participanti nu le este impusa in contrapartida nicio cheltuiala directa sau indirect, suplimentara, iar participarea la concurs este gratuita.

 

In conformitate cu prevederile OUG nr. 77/2009 privind conditiile de autorizare, organizare si exploatare a jocurilor de noroc, cu modificarile si completarile ulterioare nu sunt considerate jocuri de noroc si sunt premise fara autorizare actiunile organizate de diferiti operatori economici, in conditiile legii, in scopul stimularii vanzarilor si care nu presupun taxa de participare respectiv niciun fel de cheltuiala suplimentara din partea participantilor si nici majorarea pretului pe care serviciul/produsul l-a avut anterior desfasurarii campaniei.

 

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Ruris Impex SRL va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, materialele postate in cadrul concursului, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop comercial, inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renunta la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreo suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor scrise si/sau audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, validarii si acordarii premiului.

 
SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.ruris.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la secretariatul punctului de lucru SC Ruris Impex SRL din Str. Plaiului, nr. 7, Carcea, jud Dolj, între orele 9:00 – 18:00, de luni până vineri.

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii competente, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legea romana, care le-au fost încalcate. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.

Regulament întocmit în data de 25 august 2017.

Poți descărca regulamentul în format PDF de aici.

Câştigători concurs:

Adriana Panait Jarca
Diaconescu Gina (Doina Ciutacu)
Aurelia Ana Pop
Bitoleanu Victor (Victor Brad)
Gabriela Toma
Andra Nicoleta Constantin
Ionel Dumitru
Mariana Grigore
Simionescu  Geanina Isabela (Maria Alessia)
Ciubotariu Mioara
Baicusi Ion (Baicusi Ion Elena)
Maria Mary
Apostol Ortonzia Ecaterina (Catalina Apostol)
Simionescu Aurel Petru (Danutz Barm)
Liviu Pavel
Katy Oprea
Aurelia Orasanu
Adriana Ioakeimidis (Adi Mel)
Vlaicu Elena Raluca
Mirabela-Liliana Gyorgy (Mira Gyorgy)
Sin Elisabeta (Elisabeta S Flautaru)
Gelu Claudiu Patuleanu (Gelup Claudiu)
Fetic Constantin Marian
Ileana Buia
Dani Cretan
Gabriela Simionescu (Isabella Simionescu)
Petre Racovita
Andrei Morar
Veronica Chiriac
Ninu Andrada (Andradda Nikky)
Iulian Baragan
Vasi Monica Ometita
Dumitriu Paraschiva (Duta)
Simion Irina
Antoanela Bolboaca Sabangeanu
Daniela Cristina Ignat (Danny Ella)
Manaila Georgiana
Ionel Augustin Lucaci