Termeni și condiții

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.
Ruris.ro își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și condiții de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii și condițiile de utilizare în vigoare sunt cei afișați pe site.
Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoștință orice modificare survenită cu privire la acești termeni și condiții, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoașterea și conformarea la noile prevederi și modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă acești termeni și condiții de utilizare sau orice alte prevederi relevante in materie din legislația în vigoare.

II. Publicitate și legături cu alte site-uri

Toate informațiile aflate pe site (incluzând aici și fără a se limita, texte, poze, produse, prețuri, logo-uri, reclame, promoții, etc) care se află pe site-ul www.ruris.ro, sunt proprietatea RURIS IMPEX SRL. sau a furnizorilor săi și sunt protejate conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Folosirea fără acordul Ruris Impex SRL a oricăror elemente de tipul celor enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați pe email: office@ruris.ro.

III. Promoții și concursuri

Regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite exclusiv de către Ruris Impex SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu.
De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

IV. Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclama pentru compania respectivă.
Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informațiile pot fi reproduse numai prin tipărire și numai pentru uz personal.
Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, în orice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligații contractuale; cu toate precauțiile luate de Ruris Impex SRL produsele livrate pot diferi ușor de imagini în ceea ce privește culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc.
Ruris Impex SRL declară faptul că toți producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.ruris.ro - și-au rezervat dreptul să modifice specificațiile tehnice și comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.
Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realității în momentul introducerii lor în website. Ruris Impex SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau modificări apărute.
Ruris Impex SRL nu își asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în niciun fel implicat în gestionarea acestora - și își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii de Internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător.
Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorii noștri. Valoarea maximă a obligațiilor companiei Ruris Impex SRL față de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Ruris Impex SRL de la acel client.
Ruris Impex SRL nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi (chiar dacă Ruris Impex SRL a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Ruris Impex SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul site-ului www.ruris.ro. Nu răspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achiziționate de la alte firme și nu ne asumăm nici o răspundere în cazul în care produsele achiziționate de la firma Ruris Impex SRL sunt folosite în condiții care nu corespund cu performanțele și specificațiile tehnice ale produsului respectiv.

V. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută, de orice fel, care ar putea sa apară între utilizator și Ruris Impex SRL.
În cazul unor eventuale conflicte între Ruris Impex SRL și clienții săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.
Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile românești în vigoare.

VI. Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.