Despre noi

Ne dorim să inspirăm și să ajutăm oamenii să lucreze mai ușor și mai eficient, să creăm mai multe opțiuni de alegere, în beneficiul tuturor celor implicați. Produsele noastre au un impact pozitiv asupra vieții a sute de mii de oameni în fiecare zi. Misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii să “muncească mai eficient pentru o viață mai bună”. Acesta este principiul după care ne ghidăm în fiecare zi, asta contează pentru noi și asta știm să facem cel mai bine.

Strategia RURIS este bazată pe viziunea și misiunea noastră și este înglobată în valorile brandului nostru. Acestea se bazează pe cinci piloni:

  • Focus pe tehnologie
  • Angajament pentru inovare
  • Expansiune geografică
  • Angajament și parteneriat durabil cu clientul
  • Permanenta optimizare a proceselor și modelelor de afaceri

Investim în cercetarea și dezvoltarea de noi produse

RURIS este unul dintre cele mai mari branduri din România de motoutilaje și produse destinate îngrijirii curții și grădinii. Ne-am construit reputația prin respectarea promisiunilor, dar și prin investițiile continue menite să vină în ajutorul clienților cu soluții fiabile, eficiente și de calitate.

Produsele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale, combinând designul modern cu tehnologia de ultimă generație. RURIS oferă clienților săi produse fiabile și de calitate, scopul nostru fiind acela de a crea utilaje performante de care utilizatorul se poate bucura timp îndelungat. Cercetarea și proiectarea joacă un rol important în dezvoltarea portofoliului de produse pentru că ne dorim să venim cu soluții cât mai eficiente pentru clienții noștri. Punem mare accent pe dezvoltarea de produse noi, care să se plieze cât mai bine pe nevoile acestora. Echipa noastră de ingineri lucrează în permanență pentru dezvoltarea portofoliului, iar miza este aceea de a scoate pe piață produse care să implice un efort redus și randament cât mai mare. RURIS are, la ora actuală, peste 200 de produse în portofoliu.

Nu oferim clienților doar utilaje, ci soluții complete!

Produsele RURIS sunt prezente în peste 300 de puncte de vânzare partenere

În cei peste 25 de ani de când suntem pe piață, am reușit să construim parteneriate puternice, alături de persoane care au aceeași viziune și muncesc neîncetat pentru a-și atinge obiectivele. RURIS are la nivel național o rețea extinsă de magazine partenere, în care clienții pot găsi produsele noastre și pot beneficia de consiliere specializată. Noi venim mereu cu cea mai bună recomandare!

Avem o rețea de peste 200 de service-uri partenere RURIS

Un element important în relația cu clientul este consilierea, atât înainte de vânzare, cât și post vânzare. RURIS nu oferă doar o gamă variată de produse, dar și o rețea de service-uri partenere, gata să răspundă oricând solicitărilor. Partenerii noștri au experiența necesară pentru a rezolva eficient problemele semnalate. Rețeaua de stații service partenere se extinde permanent pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență atât în momentul vânzării, cât și post vânzare.

Furnizăm clienților noștri piese de schimb originale

Furnizăm partenerilor noștri piese de schimb originale care au fost create odată cu produsele aflate în portofoliul nostru, ceea ce înseamnă că se potrivesc perfect utilajelor RURIS. Acestea îndeplinesc aceleași rigori legate de calitate și vin ca o garanție că toți clienții noștri se pot bucura de produsul cumpărat timp îndelungat. Piesele de schimb originale RURIS se găsesc în toate stațiile service partenere.

Suntem #PUTERNICIÎMPREUNĂ‚

Credem cu tărie că dincolo de succesul individual, fiecare companie are o responsabilitate nu doar față de clienți sau angajați, dar și față de comunitate. În ultimii ani, ne-am implicat activ în diverse campanii de Responsabilitate Socială, în special în domeniul Educației și cel al Sănătății, deoarece reprezintă pilonii fundamentali ai unei societăți sănătoase. Proiectul nostru de suflet este „RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”, prin intermediul căruia oferim anual mii de ghiozdane complet echipate copiilor din mediul rural, acolo unde abandonul școlar devine o realitate din ce în ce mai crudă. Împreună putem aduce schimbarea de care avem atâta nevoie, pentru că suntem #puterniciîmpreună!

Vă mulțumim pentru încredere!

Echipa RURIS