Despre noi

Povestea noastră începe acum 30 de ani când Cătălin Stroe, pe atunci un tânăr inginer vizionar, proaspăt ieșit de pe băncile facultății, a crezut cu tărie că micii fermieri au nevoie de utilaje agricole și de grădinărit care să le facă munca mai rapidă și mai ușoară. 

Drumul de la o idee, la o afacere de peste 40 de milioane de euro șicu peste 200 de angajați a fost posibil doar prin perseverența și determinarea echipei fondatoare, prin inovație, valori comune și o misiune clară: de a deveni partenerii de încredere ai clienților noștri, indiferent dacă vorbim despre piața românească sau cea internațională. 

De-a lungul anilor, RURIS a adus eficiență în agricultură pentru peste un milion de oameni din zonele rurale și urbane din România.  
Lucrăm în armonie cu natura, iar inovațiile noastre au stabilit de multe ori tendințele în piață și au consolidat deviza care ne reprezintă: „Power for nature”.  
În continuare investim în inovație, pentru a oferi produse și soluții motorizate pentru curte și grădină care chiar fac munca oamenilor mai ușoară și mai eficientă, totul cu respect față de comunitățile în care activăm și față de mediul înconjurător. 
Transformăm tehnologia în oportunitate și dorim să ne împărtășim knowhow-ul și peste hotare. Astfel, am ajuns să fim prezenți în alte 15 țări, iar aria noastră de activitate este în permanentă expansiune. Acest lucru este posibil doar datorită echipei noastre pasionate și implicate. 

Ne place să spunem că suntem mereu cu un pas înaintea vremurilor, așa că viziunea noastră este de a ne menține poziția de leader respectat în piață, pe aria noastră de activitate, prin inovație și adaptabilitate la cerințele consumatorilor viitorului.  
Feedback-ulvenit din piață este una dintre cele mai importante resurse pentru noi.  

În tot ceea ce facem, avem în minte cinci mari obiective: 

  • Investiție în tehnologie 
  • Dezvoltare de produse inovatoare 
  • Expansiune geografică 
  • Angajament și colaborare pe termen lung cu clienții și partenerii de afaceri 
  • Optimizare continuă a proceselor și modelelor de afaceri 

Investim în cercetarea și dezvoltarea de noi produse 

Reputația noastră se bazează pe respectarea promisiunilor și pe investițiile continue în soluții fiabile, eficiente și de calitate care vin în ajutorul clienților noștri. Produsele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale și îmbină designul modern cu tehnologia de ultimă generație. La RURIS, ne-am luat angajamentulde a oferi clienților noștri utilaje performante, de care se pot bucura pe termen lung.  

Echipa noastră de ingineri lucrează permanent pentru a dezvolta portofoliul de produse și pentru a introduce pe piață produse care să ofere randament maxim la un efort minim. În prezent, RURIS are în portofoliu peste 500 de produse. 

Nu oferim clienților doar utilaje, ci soluții complete! 

Produsele RURIS sunt prezente în peste 400 de puncte de vânzare partenere 

În cei 30 de ani de când suntem pe piață, am reușit să construim parteneriate puternice, alături de persoane care au aceeași viziune și muncesc zi de zi pentru a-și atinge obiectivele. RURIS are la nivel național o rețea extinsă de magazine partenere, în care clienții pot găsi produsele noastre și pot beneficia de consiliere specializată. Acest lucru asigură un nivel ridicat de calitate în ceea ce privește serviciile oferite utilizatorilor. Personalul din magazinele distribuitorilor autorizați este pregătit pentru a oferi consultanță specializată privind produsele RURIS, precum și pentru a oferi piese de schimb originale și accesorii. 

Avem o rețea de peste 200 de service-uri partenere RURIS 

Suntem alături de consumator de la primul contact cu brandul și pe tot procesul folosiriiutilajului achiziționat. RURIS nu oferă doar o gamă variată de produse, dar și o rețea de service-uri partenere, gata să răspundă oricând solicitărilor. Partenerii noștri au experiența necesară pentru a rezolva eficient problemele semnalate. Rețeaua de stații service partenere se extinde permanent pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cea mai bună experiență atât în momentul vânzării, cât și post vânzare. 

Furnizăm clienților noștri piese de schimb originale 

Furnizăm partenerilor noștri piese de schimb originale care au fost create odată cu produsele aflate în portofoliul nostru, ceea ce înseamnă că se potrivesc perfect utilajelor RURIS. Acestea îndeplinesc aceleași standarde legate de calitate și vin ca garanțiatoți clienții noștri se pot bucura de produsul cumpărat timp îndelungat. Piesele de schimb originale RURIS se găsesc în toate stațiile service partenere. 

Suntem #PUTERNICIIMPREUNA 

Credem cu tărie că dincolo de succesul individual, fiecare companie are o responsabilitate nu doar față de clienți sau angajați, dar și față de comunitate. Ne implicăm activ în diverse campanii de Responsabilitate Socială, în special în domeniul Educației și cel al Sănătății,  pentru că aceștia sunt pilonii fundamentali ai unei societăți armonioase, care se poate dezvolta. Proiectul nostru de suflet este „RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”, prin intermediul căruia oferim anual mii de ghiozdane complet echipate, copiilor din mediul rural, acolo unde abandonul școlar devine o realitate din ce în ce mai crudă. Împreună putem aduce schimbarea de care avem atâta nevoie, pentru că suntem #PuterniciImpreuna! 

Echipa RURIS