Daca ați putea opta între operațiile tradiționale și confort plus maxim de protecție, ce ați alege?

Pentru noi, inovațiile pentru confortul și maximul de siguranță în exploatare vin în  slujba utilizatorilor, iar noi le numim principii. Nu este vorba doar de a face lucruri inovatoare, ba mai mult, lucruri inteligente în raport cu performanța pe care o așteaptă clienții noștri. De aceea, am inovat și dezvoltat un sistem inteligent de fixare al harnașamentului în timpul exploatării.

Acest tip de harnașament permite fixarea rapida a suportului de protecție (1), care împiedică deplasarea protecției din zona de contact cu tija motocoasei (2). Sistemul inovativ RURIS de fixarea a suportului de protecție, permite utilizatorilor un timp nelimitat de exploatare fără ca oboseala să fie acumulată pe șold sau picior în timpul exploatării.

Clienții noștri pot beneficia de  întreaga gamă de  motocoase cu acest tip de harnașament, fără costuri suplimentare.


De azi, nu trebuie să mai consumi energie atunci când utilizezi o motocoasă RURIS din noua generație. Harnașamentul inovativ RURIS aduce un confort suplimentar în exploatare datorită orificiilor sau a tubulaturilor de aer care permit acestuia o buna circulație a aerului prin suprafața de contact. Ventilația duce la un consum redus de energie din partea utilizatorului în timpul exploatării cu precădere în perioadele cu temperaturi atmosferice ridicate. Plăcerea de a lucra cu motocoasele RURIS din noua generație va deveni un lucru cotidian greu de înlocuit.


 

Sistem de reglare rapid în orice situație. Harnașamentul se poate fixa cu ușurință prin intermediul elementelor de reglare tip rapid, fără ca utilizatorul să piardă timp și fără să producă disconfort în timpul exploatării. Prin ajustarea rapidă, utilizatorul poate începe imediat lucrul.