O numim motocoasa perfectă, dorită de către toți gospodarii care lucrează în solarii, grădini, viticultură sau pășuni.
Această facilitate de produs multifuncțional se regăsește la ML102, unde utilarea cu accesorii, cum ar fi frezele săpătoare, lama cositoare, freza de zăpadă, peria rotativa de măturat, se face imediat fără efort din partea utilizatorului.
 
        

1. Motorul cu putere de 5,5 CP, dotare de serie pentru motocoasa ML102, îi asigură putere maximă pentru a utiliza gama completă de accesorii. Consumul constant și redus de carburant este de 0,9/litri pe oră, indiferent de accesoriul atașat. Acest consum este cu 20% mai mic față de consumul mediu pentru utilaje similare de pe piață.
2. Cutia de viteze cu roți dințate în baie de ulei, în două trepte, permite utilizatorului un control și o manipulare simplă în timpul exploatării, având aplicabilitate pentru toate zonele de șes și montane. Întreținerea cutiei de viteze este simplă și se poate face de către orice operator, fără o calificare de specialitate, fiind adresată tuturor tipurilor de utilizatori.
3. Ambreiajul cu plăci de presiune în baie de ulei, cu care este dotată motocoasa multifuncțională ML 102, asigură o tracțiune optimă a roților motrice de transport în timpul funcționării. Fiabilitatea ambreiajului cu plăci de presiune este de lungă durată și nu necesită întreținere sau reglaje de precizie.
4. Pentru motocoasa multifuncțională ML102, utilizatorul poate opta pentru orice tip de lamă mobilă de cosit pentru fânețe cu structura a fibrei dură (păioase) și fânețe cu structura a fibrei ușoară (tip lucernă).
Astfel aceste lame mobile de cosit se împart în două categorii:
- Lame mobile de cosit cu degete pentru păioase
- Lame mobile de cosit cu cuțite pentru fânețe cu fibra ușoară, de tip lucernă, fân de vară,etc.