Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este un pulverizator profesional, cu acumulator încorporat, ușor de utilizat și care oferă un confort sporit în timpul utilizării și care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h. În cazul în care nu ați terminat treaba în acest interval Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  poate fi comutat pe modul manual. Totul este monitorizat și controlat electronic: pornit/oprit, starea de încărcare a bateriei.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ideal pentru grădinarii care acordă o mare atenție protecției plantelor, care doresc să distribuie îngrășăminte în mod egal și care folosesc substanțe chimice pentru combaterea buruienilor.

 • Accesorizare completă

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este dotat din serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi echipat cu accesorii practice, ce fac parte din gama completă de kit-uri pentru aparatele de stropit, și anume: declanșator cu manometru, duză floare, duză conică dublă, duză sigal, duză din alamă, duză cu 3 găuri, adaptor universal, kit garnituri, furnun 1,2m lungime. Cu ajutorul manometrului de lucru, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat la presiunea de lucru dorită, precum și pentru protecția garniturilor de presiune.

 • Dotări

Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 este făcută cu ajutorul unui acumulator de 12V 8Ah, care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h.

Materialul din care este construit bazinul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000  permite utilizatorilor să poată folosi foarte multe substanțe cu un puternic coeficient de coroziune.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  este echipat cu un bazin de 20l transparent, astfel încât să se observe ușor cât de multă soluție este încă disponibilă și de asemenea, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 are o deschidere mare pentru o umplere ușoară și sigură.

Alte dotări ale Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 se referă la duze, care pot fi ajustate în funcție de cerințele individuale, dar și la lancea telescopică de pulverizare, care este  robustă și fabricată din metal.

De asemenea capacul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 îl protejează împotriva pătrunderii apei.

 • Întreținere ușoară

Aparat robust, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată cu un minimum de întreținere.

 • Utilizări multiple

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este destinat pulverizării fertilizatorilor lichizi și a soluțiilor pentru combaterea dăunătorilor în grădinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafețe agricole, gospodărie.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi folosit în operațiunile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în spații publice, hoteluri.

 • Ușor de manevrat și transportat

Confortul și manevrabilitatea în timpul utilizării permit reducerea timpului de lucru datorită randamentului de aplicare și mobilității utilizatorului. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 a fost proiectat pentru a fi ușor de transportat pe spatele utilizatorului, având în dotare curele cu o rezistență superioară. Harnașamentul care echipează Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ergonomic și poate fi ajustat foarte ușor, aducând un plus de confort utilizatorului.

 • ModelRURIS RS 2000
 • Tip acționareElectric și manual
 • Volum bazin20l
 • Presiune de lucru3.1l/min-80PSI (5,5 bar)
 • LanceTelescopică metalică
 • CureleCu rezistență superioară
 • Baterie12V 8Ah
 • Autonomie4h
 • Greutate5,9 kg
Atomizor electric portabil RURIS AR99

Atomizor electric portabil RURIS AR99

Atomizorul electric portabil RURIS AR99 este o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru aplicarea de substanțe chimice sau fertilizanți în grădini, livezi, culturi agricole, sere si solarii... citeste mai mult

Kit universal pulverizator

Kit universal pulverizator

Kitul universal pentru pulverizator poate echipa toată gama de pulverizatoare RURIS, cu diuze interschimbabile... citeste mai mult

Kit universal full pulverizator

Kit universal full pulverizator

Kitul universal full pentru pulverizator poate echipa toată gama de pulverizatoare RURIS, cu diuze interschimbabile... citeste mai mult

  Pulverizator manual RURIS RS 500 Pulverizator manual RURIS RS 800 Pulverizator manual RURIS RS 1000 Pulverizator manual RURIS RS 1600 Pulverizator electric RURIS RS 1800 Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000 Atomizor electric portabil RURIS AR99
ModelRURIS RS 500RURIS RS 800RURIS RS 1000RURIS RS 1600RURIS RS 1800RURIS RS 2000RURIS AR99
Tip acționareManualManualManualManualMotor electricElectric și manual
Putere maximă motor80W
Distanță maximă pulverizare6m
Viteză de pulverizare12m/s
Volum bazin5l8l10l16l18l20l
Presiune de lucru0.2-0.3 Mpa0.2-0.3 Mpa0.2-0.3 Mpa0.2-0.4 Mpa0.2-0.4 Mpa3.1l/min-80PSI (5,5 bar)
LanceMetalicăMetalicăMetalicăTelescopică metalicăTelescopică metalicăTelescopică metalică
CureleCu rezistență superioarăCu rezistență superioarăCu rezistență superioarăCu rezistență superioarăCu rezistență superioarăCu rezistență superioară
Baterie----12V 8Ah12V 8Ah
Autonomie----4h4h
Greutate1,3 kg1,5 kg1,6 kg2,8 kg5,7 kg5,9 kg1,5 kg
Tip acționareConectare la pulverizatoarele electrice