Compania românească RURIS se implică activ în combaterea răspândirii coronavirusului la nivelul județului Dolj

Compania RURIS vine în sprijinul autorităților locale și donează zeci de aparate pentru igienizare, necesare pentru combaterea răspândirii COVID-19. Este vorba despre atomizoare și aparate de stropit marca RURIS, care vor fi folosite pentru igienizarea spațiilor publice, sălilor, dar și a mijloacelor de transport în comun. Prioritatea zero a autorităților locale este siguranța cetățenilor, de aceea derulează toate acțiunile necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Prin demersul companiei RURIS, principalele instituții abilitate în combaterea răspândirii coronavirusului vor beneficia de aparatele necesare pentru igienizare. Este vorba despre:

Instituția Prefectului - Județul Dolj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj

Direcția de Sănătate Publică Dolj

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Spitalul Clinic de Boli Infectioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova

Regia Autonomă de Transport Craiova

Compania de Apă Oltenia

“Este de datoria noastră să ne implicăm și să oferim un sprijin autorităților, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri. Prevenția este deosebit de importantă și de aceea, igienizarea spațiilor este crucială pentru a limita extinderea COVID – 19 pe teritoriul tării”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Prin această acțiune, RURIS dorește să se alăture efortului colectiv pentru combaterea răspândirii coronavirusului la nivel național și îndeamnă antreprenorii să se implice activ, solidaritatea fiind esențială în gestionarea acestei crize.

RURIS a împlinit anul acesta 27 de ani de la înfințare. Compania, specializată în producerea și comercializarea de motoutilaje agricole, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe.

Mulțumim Fundației World Vision România pentru sprijin în implementarea acestui proiect.