#PUTERNICIÎMPREUNÄ‚ Sprijin pentru spitale

RURIS donează aparatură medicală în valoare de peste 29.000 de euro

 

Criza sanitară a pus presiune excesivă pe sistemul de sănătate din România, lucru care afectează nu doar activitatea medicilor, dar și pe cei care au nevoie de ajutorul lor. Pentru că ne dorim să fim un sprijin atât pentru cadrele medicale, cât și pentru pacienți, am oferit aparatură medicală Secției de Ginecologie din cadrul Spitalului Municipal „Filantropia” din Craiova. Avem convingerea că fiecare gest contează și că este de datoria noastră să avem grijă de comunitatea din care facem parte.

“Înființat încă din anul 1846 Spitalul Clinic Municipal Filantropia reprezintă o dovadă vie a spiritului filantropic îndreptat spre binele comunității. De curând, Maternitatea Spitalului a primit (...) două dispozitive moderne de iluminat pentru sala de nașteri și un ecograf performant dedicat specialității de Obstetrică – Ginecologie”, menționează conf. univ. dr. Cristian Văduva, medic primar Obstetrică – Ginecologie.filantropia1.jpg

Această nouă acțiune se derulează sub sloganul #PUTERNICIÎMPREUNÄ‚, slogan care nu a fost ales deloc întâmplător. RURIS a crezut încă de la început în puterea de a face bine împreună și, an de an, am făcut tot posibilul pentru a aduce o schimbare reală în viața celor din jur.

“Este extraordinar să ai puterea de a face bine. Suntem cu siguranță puternici împreună și avem posibilitatea să aducem schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Nu este nevoie să așteptăm să acționeze altcineva, stă în puterea noastră, a tuturor. Fiecare gest contează, nu este nicio acțiune neînsemnată atunci când vrei să ajuți, să te implici în comunitatea ta. Acesta este mesajul pe care ne-am dorit mereu să îl transmitem”, subliniază Cătălin Stroe, fondatorul companiei RURIS.


filantropia.jpg

La finalul anului trecut, RURIS a ajutat la achiziționarea de aparatură medicală și echipamente în valoare de peste 53.000 de euro. Astfel, au fost dotate secțiile Ginecologie, Neonatologie, Chirurgie III și Gastroenterologie din cadrul celui mai mare spital din Oltenia, Spitalul Județean de Urgență.