Sub deviza #puterniciîmpreună, compania românească RURIS oferă peste 600 de aparate pentru igienizare, necesare pentru combaterea răspândirii COVID-19 în România

igienizare coronavirus ruris 

igienizare coronavirus ruris

igienizare coronavirus ruris

igienizare coronavirus ruris

igienizare coronavirus ruris

igienizare coronavirus ruris

igienizare coronavirus ruris

Compania românească RURIS continuă acțiunile pentru sprijinirea autorităților, oferind peste 600 de aparate pentru igienizare. Sub deviza #puterniciîmpreună, RURIS face un apel către toți antreprenorii pentru a se implica activ în gestionarea acestei situații de criză.

Atomizoarele și aparatele de stropit vor ajunge la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care le va împărți ulterior către structurile din teritoriu.

“Fără doar și poate solidaritatea este cuvântul de ordine în această perioadă. Compania RURIS face tot ce este posibil pentru a-i sprijini pe cei implicați în gestionarea crizei. Am început o serie de acțiuni sub deviza #puterniciîmpreună, pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă că doar dacă suntem uniți putem depăși aceaste momente extrem de dificile. Este un moment de maximă tensiune pentru toată lumea, dar cred că suntem capabili să depășim acest impas și, la final, să fim mai puternici și mai buni”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Această nu este prima acțiune inițiată de compania din Craiova. RURIS a început demersul prin sprijinirea autorităților locale din Dolj,  dar și a spitalelor din Craiova, care tratează bolnavii și suspecții de coronavirus.

“Mulțumim pe această cale cadrelor medicale și celor care se află în prima linie de acțiune, dar și companiilor care s-au implicat pentru a gestiona această situație de criză. Este un moment dificil și este important ca fiecare persoană în parte să conștientizeze că acțiunile sale pot provoca un efect în lanț”, adaugă Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Despre compania RURIS

RURIS a împlinit anul acesta 27 de ani de la înființare. Compania, specializată în motoutilaje pentru agricultură, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe. În cei 27 de ani de când RURIS este pe piață, compania a evoluat constant, și-a diversificat portofoliul de produse și a reușit să construiască o rețea solidă de parteneri la nivelul întregii țări. RURIS a devenit un adevărat brand care și-a construit reputația prin respectarea promisiunilor, dar și prin investițiile continue menite să vină în ajutorul clienților cu soluții fiabile, eficiente și de calitate.  În ultimii ani, reprezentanții companiei s-au implicat activ în diverse campanii de Responsabilitate Socială, în special în domeniul Educației și cel al Sănătății.

Apariții media

Wall Street
Stiri.ong
Capital
Ziarul Profit
Revista Presei
Mesagerul
Romania Pozitiva
Mobile Hot News
Ultimele Stiri
Ultimele Stiri
Edu Fin
Press One
Global Manager