Suntem #puterniciîmpreună! RURIS este alături de medicii și pacienții de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”

Împreună susținem prima linie!


infectioase.jpg

Sursă imagine: https://www.facebook.com/SpitalulVictorBabesCraiova/

Traversăm o situație fără precedent, care ne testează limitele și ne pune uneori în fața unor decizii imposibile. De mai bine de opt luni, medicii luptă cu toate resursele pentru a salva viețile cât mai multor pacienți, iar pentru efortul lor le suntem recunoscători. Ne-am dorit mereu să avem un impact pozitiv în comunitatea din care facem parte. Tocmai de aceea, de la începutul crizei sanitare am sprijinit spitalele și autoritățile locale în combaterea acestei pandemii.

Ultima acțiune de acest fel a fost sprijinirea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” cu 30.000 de lei, bani necesari pentru achiziționarea de oxigen necesar bolnavilor infectați cu COVID-19. 

“Cuvintele nu pot exprima așa cum se cuvine recunoștința comunității locale, a pacienților, precum și a cadrelor medicale din spitalul nostru, pentru implicarea RURIS în momentele nu tocmai ușoare resimțite de noi toți, aparținători, pacienți sau personal medical. (...) 200 de pacienți beneficiază zilnic de oxigenoterapie. (...) Utilizarea oxigenului este vitală în cazul pacienților în stare critica, de cele mai multe ori acest tratament făcând diferența între viață și moarte, a declarat Dr. Adina Turcu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Craiova.

“Anul acesta a venit cu extrem de multe provocări și, cu siguranță, nimeni nu a putut anticipa situația cu care ne confruntăm. Le mulțumim medicilor care de luni de zile lucrează neîncetat și care și-au dedicat fiecare secundă bolnavilor. Le suntem extrem de recunoscători și încercăm pe cât posibil să îi susținem, să le fim alături și să le furnizăm echipamentele și materialele necesare pentru a duce această luptă din ce în ce mai crâncenă”, susține Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Nu este singura acțiune de acest fel pe care am întreprins-o de la debutul pandemiei. Sub deviza #puterniciîmpreună, RURIS a donat instituțiilor din țară peste 700 de aparate pentru igienizare, necesare pentru combaterea răspândirii COVID-19 în România. 

“Fără doar și poate solidaritatea este cuvântul de ordine în această perioadă. Încă de la debutul pandemiei, am început o serie de acțiuni sub deviza #puterniciîmpreună, pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă că doar dacă suntem uniți putem depăși aceste momente extrem de dificile. Este o perioadă de maximă tensiune pentru toată lumea, dar cred că suntem capabili să depășim acest impas și, la final, să fim mai puternici și mai buni”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Suntem #puterniciîmpreună și realizăm că fiecare gest contează, singura soluție pentru a depăși această situație fără precedent fiind efortul comun.