Motocultivator RURIS 977S

Motocultivatorul Ruris 977S este un utilaj puternic și versatil, proiectat pentru a veni în ajutorul celor care lucrează în agricultură, grădinărit sau în alte activități de prelucrare a solului. Cu o serie de caracteristici tehnice impresionante, acest motocultivator îmbină puterea și eficiența pentru a face față sarcinilor de lucru grele și complexe.

Motorul Loncin, un motor robust cu un ciclu de funcționare de 4 timpi, conferă motocultivatorului o putere maximă de 16 CP și o capacitate cilindrică de 420 cc. Sistemul de aprindere electronică și maneta de oprire urgență asigură o funcționare sigură și fiabilă în timpul utilizării.

Motocultivatorul dispune de pornire atât manuală, cât și automată la cheie, oferind utilizatorilor flexibilitate și ușurință în pornirea și operarea utilajului. Transmisia cu pinioane conice în ulei și diferențialul asigură o distribuție uniformă a puterii și o manevrabilitate excelentă.

Tipul de ambreiaj uscat și carcasa transmisiei din aluminiu contribuie la durabilitatea și fiabilitatea motocultivatorului în timpul utilizării intense. Reglajul coarnelor în stânga-dreapta și sus-jos permite adaptarea ușoară a adâncimii și direcției de lucru în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului.

Cu 3 viteze înainte și 2 înapoi, motocultivatorul Ruris 977S oferă flexibilitate și control în timpul lucrului, permițând utilizatorilor să adapteze viteza în funcție de cerințele terenului și ale sarcinii de lucru.

Alimentat de benzină, cu un consum mediu de 1,85 litri pe oră, și echipat cu un rezervor de 6,5 litri, acest motocultivator oferă autonomie suficientă pentru a face față unor lucrări lungi și intense. Baia de ulei motor de 1,2 litri și baia de ulei a transmisiei de 1,3 litri contribuie la menținerea performanței și a lubrifierii adecvate în timpul utilizării.

Cu dimensiuni ale roților de 5.00-10 și vibrații reduse ale mânerului, cu o valoare maximă de 5,91m/s pătrați și un coeficient de amortizare de 1,5 m/s pătrați, acest motocultivator oferă confort și control în timpul utilizării.

Cu o greutate netă de 98 kg cu accesorii, motocultivatorul Ruris 977S este robust și stabil, făcându-l potrivit pentru utilizarea în diverse condiții de teren și pentru o gamă largă de aplicații agricole și de grădinărit. În plus, motocultivatorul vine cu un design optim, care include o bara de siguranță și protecție asupra motorului.

Motocultivatorul Ruris 977S este alegerea ideală pentru cei care caută un instrument puternic, eficient și durabil pentru lucrările lor de prelucrare a solului, oferind performanțe superioare și fiabilitate pe termen lung.

Accesorii: Freză de săpat Ruris S977

Motocultivatorul Ruris 977S are în dotare o freză de săpat, cu o lățime de lucru de 650 mm și o adâncime de 150 mm. Produsul este folosit în procesul de mărunțire și pregătire a solului care urmează să fie însămânțat. 

Freza de săpat Ruris S977este ușor de cuplat la Motocultivatorul Ruris 977S și are în dotare 20 de cuțite care ajută la o mărunțire rapidă și eficientă a solului din câmp, solarii sau sere.

 • MotorLoncin
 • Ciclu de funcționare4 timpi
 • Putere maximă motor16 CP
 • Capacitate cilindrică420 cc
 • Sistem de aprindereElectronic
 • Manetă oprire urgenţăDA
 • PornireManuală şi automată la cheie
 • TransmisiePinioane conice în ulei
 • DiferenţialDA
 • Tip ambreiajUscat
 • Carcasă transmisieAluminiu
 • Reglaj coarneStânga-dreapta, sus-jos
 • Viteze3 înainte + 2 înapoi
 • CombustibilBenzină
 • Capacitate rezervor6.5l
 • Consum mediu combustibil1,85l/h
 • Baie de ulei motor1.2l
 • Baie de ulei transmisie1.3l
 • Dimensiune roţi5.00-10
 • Greutate netă98 kg
Freză de săpat RURIS S977

Freză de săpat RURIS S977

Cu o lățime de lucru de 650 mm și o adâncime de 150 mm freza de săpat RURIS S977 este folosită în procesul de mărunțire și pregătire a solului care urmează să fie însămânțat... citeste mai mult

Ulei 600ml 4T-MAX

Ulei 600ml 4T-MAX

RURIS 4T este un ulei semisintetic multigrad pentru lubrifierea tuturor motoarelor în patru timpi... citeste mai mult

Ulei 1l 4T-MAX

Ulei 1l 4T-MAX

RURIS 4T este un ulei semisintetic multigrad pentru lubrifierea tuturor motoarelor în patru timpi... citeste mai mult

Ulei 600ml G-Tronic

Ulei 600ml G-Tronic

RURIS G-Tronic este un ulei pentru lubrifierea în condiții foarte grele de sarcină și viteze de alunecare a transmisiilor cu roți dințate, precum și a cutiilor de viteză... citeste mai mult

Ulei 1l G-Tronic

Ulei 1l G-Tronic

RURIS G-Tronic este un ulei pentru lubrifierea în condiții foarte grele de sarcină și viteze de alunecare a transmisiilor cu roți dințate, precum și a cutiilor de viteză... citeste mai mult

Ulei 1l G-Forte

Ulei 1l G-Forte

RURIS G-Forte este un ulei special, fabricat exclusiv pentru lubrifierea roților dințate și a cutiilor de viteze folosite în exploatări industriale, angrenaje care au un coeficient ridicat de frecare și temperatură... citeste mai mult

  Motocultivator RURIS 977S Motocultivator RURIS 977C Motocultivator RURIS 977CSP
MotorLoncinLoncinLoncin
Ciclu de funcționare4 timpi4 timpi4 timpi
Putere maximă motor16 CP16 CP16 CP
Capacitate cilindrică420 cc420 cc420 cc
Sistem de aprindereElectronicElectronicElectronic
Manetă oprire urgenţăDADADA
PornireManuală şi automată la cheieManuală şi automată la cheieManuală şi automată la cheie
TransmisiePinioane conice în uleiPinioane conice în uleiPinioane conice în ulei
DiferenţialDADADA
Tip ambreiajUscatUscatUscat
Carcasă transmisieAluminiuAluminiuAluminiu
Reglaj coarneStânga-dreapta, sus-josStânga-dreapta, sus-josStânga-dreapta, sus-jos
Viteze3 înainte + 2 înapoi3 înainte + 2 înapoi3 înainte + 2 înapoi
CombustibilBenzinăBenzinăBenzină
Capacitate rezervor6.5l6.5l6.5l
Consum mediu combustibil1,85l/h1,85l/h1,85l/h
Baie de ulei motor1.2l1.2l1.2l
Baie de ulei transmisie1.3l1.3l1.3l
Dimensiune roţi5.00-105.00-105.00-10
Greutate netă98 kg98 kg98 kg