Tractor de tuns gazon RURIS RX PILOT 002H

Tractorul de tuns gazon RURIS RX PILOT 002H se remarcă prin agilitatea prin care tunde iarba, ajutând utilizatorii să se ocupe de întreținerea, fără efort, a zonelor extinse acoperite cu gazon.
Așa că indiferent dacă este vorba de suprafețe precum un stadion, o zonă de agrement, un parc sau un teren sportiv, modelul RURIS RX Pilot 002H este gata să facă față provocărilor.

Caracteristici
Motor: Loncin
Putere: 9.5 CP
Înălțime de lucru ajustabilă: 30-75 mm
Lățime de tăiere: 650 mm
Funcții: colectare, aruncare în spate, aruncare laterală, mărunțire, autocurățare
Viteză maximă: 6.12 km/h
Transmisie automată
Volum sac colector. 150 L
Baterie: 12V/7 Ah
Greutate: 128 kg

Avantaje
Tractorul de tuns gazon RURIS RX PILOT 002H este echipat cu un motor Loncin, cunoscut pentru durabilitatea lui și pentru menținerea în timp a performanțelor constante. Acest lucru reduce nevoia de întreținere frecventă și contribuie la o durată de viață mai lungă a tractorului de tuns gazon.
Puterea de 9.5 CP asigură o performanță eficientă în tăierea gazonului, chiar și în condiții mai dificile, cum ar fi iarba densă sau terenul denivelat. Mai mult, motorul acestui model poate atinge o turație maximă de 2800 rotații pe minut (rpm) ceea ce permite o performanță mai bună a lamelor de tăiere și asigură o întreținere curată și uniformă a gazonului. De asemenea, turația optimă ajută la menținerea stabilității și a eficienței motorului în timpul utilizării.
Tractorul de tuns gazon RURIS RX PILOT 002H oferă flexibilitate și eficiență în întreținerea gazonului datorită specificațiilor sale tehnice avansate, inclusiv posibilitatea de ajustare a înălțimii de lucru și lățimea de tăiere generoasă.
Mai precis, gama de ajustare a înălțimii variază între 30 mm și 75 mm, permițând tăierea gazonului la o înălțime scurtă pentru un aspect bine întreținut sau la o înălțime mai mare pentru protecția gazonului în condiții de secetă sau pentru a preveni uzura excesivă.
Lățimea de tăiere a tractorului este de 650 mm (65 cm), reducând numărul de treceri necesare pentru a tunde întreaga suprafață și oferind importante economisiri de timp și efort. Demnă de remarcat este și viteza maximă a tractorului de 6.12 km/h, care ajută la acoperirea rapidă a suprafețelor mari de gazon.
La toate caracteristicile, se adaugă faptul că tractorul de gazon RURIS RX PILOT 002H este un utilaj extrem de versatil și eficient datorită funcțiilor sale multiple de tip 5 în 1, care îl fac potrivit pentru o gamă largă de activități de întreținere a gazonului.
Printre aceste funcții se numără colectarea, care permite adunarea eficientă a ierbii tăiate într-un sac de colectare, menținând astfel curățenia și ordinea pe suprafața acoperită de gazon.
Funcția de aruncare în spate este ideală pentru dispersarea uniformă a ierbii tăiate pe suprafața gazonului, contribuind la fertilizarea naturală a solului. De asemenea, funcția de aruncare laterală este utilă pentru zonele mai mari, unde iarba tăiată poate fi dispersată fără a necesita colectarea imediată, economisind astfel timp și efort.
Mulchingul este o altă caracteristică valoroasă a acestui tractor, deoarece mărunțește iarba tăiată în particule fine, care se descompun rapid și îmbogățesc solul cu substanțe nutritive, ajutând la dezvoltarea unui gazon mai sănătos și mai verde.
Funcția de autocurățare adaugă un nivel suplimentar de comoditate, menținând lamele și carcasa de tăiere curate de resturile de iarbă, ceea ce prelungește durata de viață a utilajului și asigură o performanță optimă în fiecare utilizare.
Rezervorul de benzină al tractorului RURIS RX PILOT 002H are o capacitate de 2.5 litri, asigurând astfel o autonomie suficientă pentru sesiuni extinse de tăiere a gazonului, fără necesitatea alimentării frecvente.
Baia de ulei, cu o capacitate de 0.5 litri, permite menținerea motorului bine lubrifiat pentru perioade mai lungi, reducând frecvența schimburilor de ulei și contribuind la durabilitatea și performanța constantă a utilajului.
În plus, sacul colector de 150 litri oferă o capacitate generoasă pentru colectarea ierbii tăiate și a altor resturi vegetale, minimizând întreruperile pentru golire.
Combinația de caracteristici menționată anterior face ca tractorul să fie extrem de eficient și practic, permițând utilizatorilor să se concentreze mai mult pe întreținerea gazonului și mai puțin pe operațiunile de întreținere și alimentare.
Cu o capacitate de 7 Ah, această bateria tractorului RURIS RX PILOT 002H oferă suficientă energie pentru pornirea rapidă și eficientă a motorului, eliminând nevoia de efort suplimentar sau de proceduri complicate.
Odată pornit, tractorul beneficiază de un flux constant de energie, ceea ce garantează că toate funcțiile sale electrice funcționează optim pe tot parcursul utilizării.

Beneficii
Modelul RURIS RX PILOT 002H aduce un plus de confort pentru utilizator, datorită pornii la cheie și al transmisiei automate.
Mai precis, transmisia automată permite un control fin al vitezei de deplasare fără a fi necesar ca utilizatorul să schimbe treptele de viteză. Acest lucru își dovedește utilitatea atunci când este nevoie de manevre precise, realizate în jurul obstacolelor și pentru obținerea unei tăieri uniforme a gazonului.
De asemenea, sistemul automat elimină necesitatea ambreiajului și a schimbării manuale a treptelor de viteză. Operatorul poate ajusta rapid viteza și direcția de deplasare, folosind un singur control, ceea ce face operarea mai simplă și mai confortabilă.
Mai mult, transmisia automată permite schimbarea instantanee a direcției de deplasare, de la înainte la înapoi, fără a opri tractorul. Acest lucru este extrem de util în spațiile înguste și în cazul manevrelor rapide.
Un alt avantaj de care se bucură utilizatorul este faptul că sistemele automate sunt cunoscute pentru durabilitatea lor și necesită întreținere minimă comparativ cu transmisiile mecanice tradiționale. Ele nu au ambreiaje sau angrenaje care să se uzeze rapid, iar utilizatorii beneficiază de o experiență de operare mai lină și mai puțin obositoare.
Tot din punct de vedere al controlului, utilizatorul poate regla scaunul acestui tractor de gazon corespunzător cu înălțimea corpului său, fără a folosi unelte.
Mai mult, anvelopele speciale ale tractorului RURIS RX PILOT 002H protejează gazonul, datorită umerilor lor rotunjiți, care reduc considerabil formarea urmelor de rulare.
În ceea ce privește greutatea netă a tractorului, aceasta este de 128 kg, inclusiv accesoriile ceea ce îi conferă tractorului stabilitate și durabilitate.
Toate caracteristicile menționate anterior fac din RURIS RX PILOT 002H un tractor de tuns gazon performant și practic, ideal pentru a menține o viteză constantă și a ajusta fin viteza în funcție de condițiile de tuns gazonul.

 • ModelRURIS RX PILOT 002H
 • MotorLoncin
 • Ciclu de funcționare4 timpi
 • TransmisieAutomată
 • Înălțime de tăiere30-75 mm
 • Lățimea de lucru650 mm
 • FuncțiiColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulching
 • Conectivitate-
 • Sistem de aprindereElectronică
 • PornireAutomată-Cheie
 • Deplasare4x2
 • Volum sac colector150l
 • CombustibilBenzină
 • Capacitate rezervor2.5l
 • Capacitate baie ulei0.5l
 • Voltaj baterie Li-ion12V
 • Capacitate baterie Li-ion7Ah
 • Viteză maximă6.2km/h
 • Greutate128 kg
 • Cod comandă2hrx12024
Ulei 1l 4T-MAX

Ulei 1l 4T-MAX

RURIS 4T este un ulei semisintetic multigrad pentru lubrifierea tuturor motoarelor în patru timpi... citeste mai mult

Ulei 600ml 4T-MAX

Ulei 600ml 4T-MAX

RURIS 4T este un ulei semisintetic multigrad pentru lubrifierea tuturor motoarelor în patru timpi... citeste mai mult

Super vaselina RURIS

Super vaselina RURIS

Super Vaselina RURIS poate fi folosită pentru toate tipurile de reductoare, transmisii, angrenaje capsate, cu ajutorul dispozitivului de ungere cu prelungitor... citeste mai mult

  Tractor de tuns gazon RURIS RX PILOT 001M Tractor de tuns gazon RURIS RX PILOT 002H Tractor de tuns gazon RURIS RX EXPLORER 1500M Mașină de tuns gazon RURIS RXE1200 Mașină de tuns gazon RURIS SF7A106 Mașină de tuns gazon RURIS RXE1500 Mașină de tuns gazon DAC 100XL Mașină de tuns gazon DAC 110XL Mașină de tuns gazon DAC 120XL Mașină de tuns gazon DAC 150XL Mașină de tuns gazon RURIS RX200S Mașină de tuns gazon RURIS RX221S Mașină de tuns gazon RURIS RX300S Mașină de tuns gazon RURIS RX311S Mașină de tuns gazon RURIS RX331S Mașină de tuns gazon RURIS RX333S Maşină de tuns gazon RURIS RX355S Mașină de tuns gazon RURIS RX400S Mașină de tuns gazon RURIS RX441S Mașină de tuns gazon RURIS RX444S Mașină de tuns gazon RURIS RX500S Maşină de tuns gazon RURIS RX555S Mașină de tuns gazon RURIS RXM777 Maşină de tuns gazon RURIS RXM1000 Scarificator gazon RURIS RXH909 Scarificator gazon electric RURIS RXE888 Scarificator gazon RURIS RXH999 Mașină de tuns gazon RURIS RXi3000 Robot de tuns gazon RURIS RXR300 Robot de tuns gazon RURIS RXR500 Robot de tuns gazon RURIS RXR1000 Robot de tuns gazon RURIS RXR800 Robot de tuns gazon RURIS RXR1550 Trimmer electric RURIS TE250S Trimmer electric RURIS TE400 Trimmer electric RURIS TE500 PIVOT Foarfecă multifuncțională RURIS F455 Motofoarfecă RURIS F555
ModelRURIS RX PILOT 001MRURIS RX PILOT 002HRURIS RX EXPLORER 1500MRURIS RXE1200RURIS SF7A106RURIS RXE1500DAC 100XLDAC 110 XLDAC 120XLDAC 150XLRURIS RX200SRURIS RX221SRURIS RX300SRURIS RX311SRURIS RX331SRURIS RX333SRURIS RX355SRURIS RX400SRURIS RX441SRURIS RX444SRURIS RX500SRURIS RX555SRURIS RXM777RURIS RXM1000RURIS RXH909RURIS RXE888RURIS RXH999RURIS RXi3000RURIS RXR300RURIS RXR500RURIS RXR1000RURIS RXR800RURIS RXR1550RURIS TE250SRURIS TE400RURIS TE500 PIVOTRURIS F455RURIS F555
MotorLoncinLoncinLoncinElectricElectricGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineBriggs&StrattonHonda GCV145General EngineGeneral EngineHonda GCV170General EngineHonda GCV200General EngineGeneral EngineGeneral EngineGeneral EngineElectric fără periiElectric fără periiElectric fără periiElectricElectric fără periiTEZ
Ciclu de funcționare4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi4 timpi2 timpi
Putere15 CP1200W1200W1500W2.5 CP2.5 CP4 CP5 CP2.7 CP3.5 CP3.5 CP3.9 CP3.5 CP3 CP3.5 CP5.7 CP5.7 CP4.6 CP5.7 CP4.5 CP3.9 CP5.5 CP1500W5.3 CP250W400W500W1 CP
Capacitate cilindrică79 cc79 cc161 cc173 cc99 cc145 cc145 cc170cc145 cc140 cc145 cc196 cc196 cc166 cc196 cc202 cc159 cc170cc212 cc212 cc
TransmisieManualăAutomatăManuală
Înălțime de tăiere30-75 mm30-75 mm30-90 mm25/45/60 mm25/45/60 mm25-75 mm25-55 mm25-65 mm25-65 mm25-65 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm25-75 mm20-60 mm20-60 mm25-60 mm25-60 mm20-60 mm
Lățimea de lucru650 mm650 mm980 mm320 mm330 mm370 mm400 mm400 mm460 mm502 mm420 mm420 mm460 mm460 mm460 mm460 mm460 mm510 mm510 mm510 mm530 mm530 mm510 mm510 mm400 mm320 mm400 mm340 mm180 mm180 mm220 mm180 mm180 mm220 mm220 mm300 mm
FuncțiiColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, autocurățareColectare, aruncare în spateColectare, aruncare în spateColectare, aruncare în spate și laterală, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate, mulchingColectare, aruncare în spate, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, mulchingColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulching
Sistem iluminareLED
Conectivitate---BluetoothBluetooth și WifiBluetooth și Wifi
Sistem de aprindereElectronicăElectronicăElectronicăElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronică/magnetouElectronicăElectronicăElectronicăElectronică
PornireAutomată-CheieAutomată-CheieElectricăManualăManualăManualăManualăManualăManualăManualăManualăElectrică/ManualăManualăManualăManualăElectrică/ManualăManualăElectrică/ManualăManualăManualăManualăManualăManuală
Deplasare4x24x2ÎmpingereÎmpingereAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieÎmpingereÎmpingereAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieAutopropulsieÎmpingereÎmpingereÎmpingere
Variator turație----------DaDa-Da---
Viteză4+15+11 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainte1 înainteVariabilăVariabilă1 înainteVariabilă1 înainte1 înainte1 înainte
Carcasă șasiuPlasticMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalMetalPlasticMetalPlasticPlastic
Volum sac colector150l150l250l30 l25l35 l45 l45 l55 l55 l45 l45 l65l65l65l65l65l65l65l65l65l65l65l65l40 l45 l30 l
Diametru fir1,0 mm1,0 mm1,2 mm
Lungimea bobină fir tăietor6 m6 m6 m
Lungime lamă motofoarfecă750 mm
CombustibilBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăBenzinăAmestec carburant
Capacitate rezervor2.5l2.5l6l1.2l1.2l1.3l1.3l0.8l1l1l1l1l0.8l1l1l1l1l1l0.9l1.3l1l3.6l3.6l350ml
Capacitate baie ulei0.5l0.5l0,4l0,4l0,6l0,6l0,45l0,5l0,5l0,5l0,5l0,47l0,5l0,6l0,6l0,6l0,6l0,55l0,55l0,5l0,6l0,6l
Consum mediu 1,35l/h1200W/h1l/h1l/h1,3l/h1,7l/h0,6l/h0,7l/h0,7l/h0,75l/h0,7l/h0,65l/h1,1l/h0,8l/h0,8l/h0,7l/h0,8l/h1,4l/h0,8l/h0,75l/h1,1l/h250W/h400W/h500W/h0.9l/h
MânerErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomicErgonomic în 3 puncte
Diametru roți față15 inci (38.1 cm)6 inci (15 cm)6 inci (15 cm)7,5 inci (19,5 cm)7,5 inci (19,5 cm)-7 inci (17.7 cm)7 inci (17.7 cm)8 inci (20.3 cm)8 inci (20.3 cm)14 cm
Diametru roți spate18 inci (45.72 cm)6 inci (15 cm)8 inci (20 cm)10,5 inci (27 cm)10,5 inci (27 cm)-10 inci (25.4 cm)10 inci (25.4 cm)11 inci (27.9)11 inci (27.9)16 cm
Voltaj baterie Li-ion12V12V12V36V (2x18V)20V20V20V20V20V10.8V
Capacitate baterie Li-ion7Ah7Ah15 Ah2Ah2Ah2Ah4Ah2Ah5Ah1.5Ah
Timp de încărcare60 minute80 minute80 minute2 ore45 minute180 minute4 ore
Timp de lucru110 minute110 minute70 minute40 minute260 minute80 minute
Unghi maxim de urcare20°20°25°25°20°
Viteză maximă7.7km/h6.2km/h9km/h0,4 m/s0,4 m/s0,4 m/s0,4 m/s0,4 m/s
Suprafață de lucru300 mp500 mp1000 mp800 mp1500 mp
Greutate128 kg128 kg200 kg8.1 kg11,5 kg9.75 kg21.5 kg23.5 kg30 kg36 kg23 kg25.3 kg32 kg32.2 kg38.3 kg31.7 kg33.8 kg39.4 kg43.6 kg35 kg44 kg35.2 kg32.1 kg34.7 kg32 kg9.3 kg39 kg9.32 kg8.88 kg1,2 kg1,2 kg1,2 kg6 kg
Cod comandă1mrx120242hrx120241500rxm247062016100xl2019110xl2019120xl2019150xl2019200s2019221s2019300s2019311s2022331s2019333s2019355s2022400srx19441s2019444srx19500srx19555s2022777rxm20211000rxm2022909rxh2023888rxe20sg20rxh9993000rxi19300rxr2023500rxr20231000rxr2024800rxr20241550rxr20234001201650023217455f202117f555